Les- en cursusaanbod

 

De golflessen worden verzorgd door THEGOLFACADEMY en vinden plaats op de Driving Range, oefengreens en op de par-3 baan van Akkermans Leisure & Golf, De Heen, op de grens van Noord Brabant en Zeeland.

Lessen worden gegeven op ieder gewenst niveau. Zowel de startende golfer als de golfer met een lage handicap kunnen bij THEGOLFACADEMY werken aan hun spel.

U kunt bij THEGOLFACADEMY lessen volgen in uw eigen tempo en op uw eigen manier. Zo kunt u voordelig les volgen middels in een groepscursus. Wenst u echter meer flexibiliteit in uw drukke agenda dan is wellicht juist een priveles geschikter voor u (ook hier kunt u goedkoper golfles volgen door een strippenkaart te kopen, wat aanzienlijk voordeliger is). Het is aan u om aan te geven hoe snel u het golfspel eigen wenst te maken. Kortom wij leveren maatwerk!

 

Wij bieden onze cursussen ‘all inclusive’ aan. Dit betekent dat alle benodigde golfmaterialen en golfballen (excl. driving range ballen) zijn inbegrepen in de lesprijs.

 

Bij THEGOLFACADEMY geeft  golfprofessional Derk Schut les. U kunt voor het inplannen van een les contact opnemen met  06-24207752,

of Golf les boeken - iGOLFINSTRUCTOR de online les agenda van Derk

 

Naast de uitdagende 9 holes par-3 baan en de uitmuntende oefenfaciliteit met 20 afslagmatten (waarvan 8 overdekt) grote Putting green en grote Chip en Pitch green is er een sfeervol Grand Café. U kunt uw golfles afsluiten of beginnen door gebruik te maken van een lekkere lunch, zelfgemaakt gebak, buffet enz. 

Openingstijden

 

 Kijk voor de openings uren op Golf les boeken - iGOLFINSTRUCTOR