Golfles Onderhouds Contract

 

Deze vorm van golfles is perfect als u het huidige niveau wil behouden of  verbeteren. De een prefereert maandelijks een kort moment van een halfuur waar de ander het fijner vindt om eens per maand voor 1 of 2 uur te trainen.

Aan beide benaderingen zit het voordeel dat onderhoud aan uw golfspel regelmatig en zorgvuldig kan plaats vinden.

Mocht u meer ambitie hebben dan uw huidige niveau te handhaven, dan is begeleiding door de baan een must! Scoren kan pas door het geleerde toe te passen op de juiste plaats en juiste moment.

Om dit mogelijk te maken en zo persoonlijk te kunnen invullen zijn er aantal jaarkaarten voor de Golf Onderhoud Contracten :

 

GOC 1:

Iedere maand 1 les van 25 minuten  (normaal 12x € 35,-= € 420,-)

Pakketprijs voor deze GOC 1  is € 300,-.  De les kan u gemakkelijk zelf inplannen middels de igolfinstructor-agenda na schaf van de GOC 1 leskaart.

 

GOC 2 :

Iedere maand 1 les van 50 minuten  (normaal 12x € 55,-= € 660,-) + 3 lessen van 50 minuten in de baan van elk €60,-.

Pakketprijs voor deze GOC 2  is € 550,-.  De les kan u gemakkelijk zelf inplannen middels de igolfinstructor-agenda na schaf van de GOC 2 leskaart.

 

GOC 3 :

Iedere maand 1 les van 50 minuten  (normaal 12x € 55,-= € 660,-) + 7 lessen van 90 minuten in de baan van elk €75,-.

Pakketprijs voor deze GOC 3  is € 1100,-.  De les kan u gemakkelijk zelf inplannen middels de igolfinstructor-agenda na schaf van de GOC 3 leskaart.

 

Les zelf boeken ga naar IGOLFINSTRUCTOR

https://derkschut.igolfinstructor.com/ (inlog of registeer je zelf)

 

De prijzen zijn exclusief driving range ballen

De golflessen worden gegeven in De Heen, op de grens van Noord Brabant en Zeeland. De golfschool is gesitueerd op het openbare golfcentrum “Akkermans Leisure & Golf” bestaande uit een uitdagende 18 holes par-3 baan, een mooie oefenfaciliteit (driving range en diverse oefengreens) en niet te vergeten een gezellig Grand Café. 

 

Golf les boeken - iGOLFINSTRUCTOR